Safe Hotels Protocol
cf065732

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή

Στην Amilia Mare δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία του απορρήτου σας και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που μοιράζεστε μαζί μας. Ως εκ τούτου, αναβαθμίζουμε την πολιτική προστασίας δεδομένων προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις του νέου νομικού πλαισίου.

 

Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο η Amilia Mare επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε μέσω αυτού του ιστότοπου ή της εφαρμογής εγγραφής AMPV Resorts ή, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

 

Τύποι δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε.

Η Amilia Mare μπορεί να υποβάλλει σε επεξεργασία τις ακόλουθες κατηγορίες των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτές:

  • Προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο, αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, εθνικότητα.
  • Στοιχεία επικοινωνίας: αριθμός τηλεφώνου, πληροφορίες email.
  • Στοιχεία πληρωμών: τα πιστωτικά ή χρεωστικά στοιχεία σας.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή σας: ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, αγαθά και υπηρεσίες που προτιμάτε, συμμετοχή και ομάδα πελατών.
  • Πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
  • Πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίηση ειδικών αιτημάτων και απαιτήσεων κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
  • Πληροφορίες μάρκετινγκ: πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας για τη λήψη πληροφοριών και την εκτέλεση ενεργειών μάρκετινγκ.
  • Τεχνικές πληροφορίες: Διεύθυνση IP, πληροφορίες σύνδεσης, τύπος προγράμματος και τεχνολογία που χρησιμοποιούνται για την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο.
  • Κάθε είδους προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

Πως συλλέγουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα

 Η Amilia Mare μπορεί να συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, απευθείας από εσάς:

  • Από τις εγγραφές που κάνετε σε αυτόν τον ιστότοπο, προκειμένου να κάνετε κράτηση δωματίου ή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Από τα αιτήματα που υποβάλλετε σε αυτόν τον ιστότοπο, προκειμένου να λαμβάνετε προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Από την υποβολή οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας.

 

Σε καμία περίπτωση δεν συλλέγουμε ούτε υποβάλλουμε σε επεξεργασία με οποιονδήποτε τρόπο δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που δεν παρέχονται με τη συγκατάθεσή σας.

 

Γιατί συλλέγουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα

 Η Amilia Mare συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο προκειμένου να εκπληρώσουμε τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας:

  • Για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις απέναντί σας και να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες διαμονής.
  • Για την τήρηση των υποχρεώσεων που επιβάλλονται από τη νομοθεσία, τις δικαστικές ή τις εποπτικές αρχές.
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ερευνητικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς, υπό την προϋπόθεση ότι έχουμε εξασφαλίσει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Όσον αφορά στους ερευνητικούς σκοπούς, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στη συμπλήρωση ερωτηματολογίων ή σε διαδικτυακές έρευνες που διεξάγουμε σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Όσον αφορά στους διαφημιστικούς σκοπούς, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες, τα προγράμματα επιβράβευσης, τις προωθητικές ενέργειες, καθώς και για οποιεσδήποτε πληροφορίες που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.
  • Όσον αφορά στη χρήση αυτού του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να προσαρμόσουμε την παροχή των διαδικτυακών υπηρεσιών μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Για να αξιολογήσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
  • Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία αυτού του ιστότοπου, καθώς και την ακρίβεια των περιεχομένων του.

 

Παραλήπτες των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα

 Η Amilia Mare εγγυάται ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία χωρίς προηγούμενη έγκριση. Όλα τα μέλη του προσωπικού δεσμεύονται βάσει συμφωνίας εμπιστευτικότητας να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και την σχετική νομοθεσία. Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες κατηγορίες παραληπτών, υπό τους όρους που καθορίζονται πιο κάτω:

  • Σε τρίτους (συνεργάτες), στο πλαίσιο των συμβατικών μας σχέσεων και για λόγους εκπλήρωσης των ειδικών σκοπών που ορίζονται στα σχετικά συμβατικά κείμενα. Σε κάθε περίπτωση, διασφαλίζουμε ότι όλοι οι συνεργάτες μας συμμορφώνονται με τη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων και λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να εγγυηθούν την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων σας.
  • Σε δικαστικές ή εποπτικές αρχές, προς εκπλήρωση των υποχρεώσεων που επιβάλλονται από τον νόμο.

 

Η Amilia Mare κοινοποιεί περιεχόμενο, μέσω αυτού του ιστότοπου, σε κανάλια κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Facebook, Twitter, Instagram και LinkedIn. Εγγυόμαστε ότι όλα τα δεδομένα τα οποία εμφανίζονται στα προαναφερθέντα κανάλια και τις σελίδες έχουν ανωνυμοποιηθεί.

 

Διατήρηση

Δεν αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάστημα μεγαλύτερο του αναγκαίου για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερες περιόδους, στο βαθμό που τα προσωπικά δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.

 

Δικαιώματα

Η Amilia Mare εγγυάται την πλήρη άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν από τον (ΕΕ) Κανονισμό 2016/679 και τη σχετική νομοθεσία. Έχετε το δικαίωμα:

  • Να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τις πράξεις επεξεργασίας που βασίζονται σε αυτήν.
  • Να πάρετε πληροφορίες ως προς το εάν τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία και, αν ισχύει αυτό, να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και στις σχετικές πληροφορίες που ορίζονται στο Άρθρο 15 εδάφιο 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.
  • Να ζητήσετε την ενημέρωση των ελλιπών ή ανακριβών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν.
  • Να ζητήσετε την πλήρη και μόνιμη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τα αρχεία μας.
  • Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, δεδομένου ότι πληρούνται οι απαιτήσεις που ορίζονται στο Άρθρο 18 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.
  • Να λαμβάνετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφή.
  • Να ζητήσετε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων.
  • Να υποβάλετε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (https://www.dpa.gr/en).

 

Η Amilia Mare εγγυάται την ικανοποίηση των αιτημάτων σας, χωρίς χρέωση, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, εντός ενός (1) μήνα από την παραλαβή του αιτήματος. Θα παρατείνουμε αυτήν την περίοδο κατά δύο (2) επιπλέον μήνες, όταν χρειάζεται, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα και τον αριθμό των αιτημάτων.

 

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Amilia Mare δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες προκληθείσες, όταν οι επισκέπτες αυτού του ιστότοπου μεταφέρονται σε άλλους ιστότοπους μέσω των συνδέσμων τους οποίους ενδέχεται να περιέχει. Η παρούσα Πολιτική δεν περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων και την πολιτική για τα cookies που ισχύουν σε αυτούς τους ιστότοπους.

 

Επικοινωνία

 Προκειμένου να ασκήσετε τα προαναφερθέντα δικαιώματα, να θέσετε οποιαδήποτε ερώτηση ή να εκφράσετε παράπονα και να αξιολογήσετε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας στη διεύθυνση email dpo@ten-sa.gr ή στείλτε μας τα αιτήματά σας ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Amilia Mare Rhodes, Καλλιθέα, 85100, Ρόδος, Ελλάδα.

 

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη θα εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο, προκειμένου να σας είστε πάντα ενήμεροι για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Καμία αλλαγή στην παρούσα Πολιτική δεν θα τεθεί σε ισχύ πριν σας κοινοποιηθεί.

 

BOOK NOW & SAVE HOTEL & FLIGHT